floreaion
1459 poze   41326 vizite
Albume
1-DESPRE MINE
   acasa la Freddy si Jaques Vandenheede
   acasa la Albert Derwa
   acasa la Alfons si Helmut Klaas
   acasa la Chris si Bart Hebberecht
   acasa la De Vroe-Van Gaver-Vandeputte
   acasa la Dirk van DICK
   acasa la Eric LIMBOURG
   acasa la Eros CARBONI
   acasa la familia EIJERKAMP
   acasa la Flanders Colection
   acasa la Gaston van de Wouver
   acasa la GERARD KOOPMAN
   acasa la Herman si Dennis Beverdam
   acasa la Hugo Batenburg
   acasa la Jan Hooymans
   acasa la John si Anja Aarts
   acasa la Jos THONE
   acasa la Klaus Stieneker
   acasa la Leo Heremans
   acasa la Marc de Cock
   acasa la Peter Veenstra
   acasa la Pipa Elite Center - Belgia
   acasa la Rudi de Saer 2014
   acasa la Sebastian Casaert
   acasa la Vincent van de Kerk
   Adreas DRAPA in vizita la Bucuresti
   articol aparut pe PIPA BE
   Dr Hans Peter Brockamp in vizita la Bucuresti 2014
   Eros Carboni la BUCURESTI- februarie 2015
   EXPO Bucuresti 2012 - prieteni columbofili
   Expo CANARI BUCURESTI 2013
   GyoSport
   in vizita la Bardos Istvan vicepresedinte FCI
   in vizita la CAMPIONII EUROPEI
   in vizita la PiPa Elite Center Belgia 2014
   intalnire pentru unificarea bucurestiului 2013 part 2
   intalnire pentru unificarea bucurestiului 2013 part 3
   intalnire pentru unificarea bucurestiului 2014 part I
   Jan HOOYMANS - vizita la Bucuresti
   Klaus Stieneker si Alfons Klaas in vizita la BUCURESTI
   Marcel SANGERS in vizita la BUCURESTI
   Nicolas Gyselbrecht in vizita la BUCURESTI
   Nikolaas Gyselbrecht si Bart Geerinckx la BUCURESTI- ianuarie 2015
   semnare protocol de zbor intre ACPB si Asociatia As Bucuresti decembrie 2013
   semnare PROTOCOL FOND Bucuresti Dambovita Giurgiu 2014
   TANDEM 2012 fiul meu Florea SORIN
      invitat special la columbodromul Balkanik Fair Play 2013
      invitat special la columbodromul Black Sea One Loft Race 2013
      invitat special la columbodromul CORABIA 2013
      invitat special la columbodromul Honest Race 2013
      invitat special la columbodromul SuperStar 2013
      TATA si FIUL
         alte pasiuni
         cupe medalii diploma castigate in concursurile de cantec la canar slavujar
         articol aparut pe pigeonsplanet ro
         articol interviu publicat pe magazincolumbofil part I
         articol interviu publicat pe magazincolumbofil part II
         articol interviu publicat pe magazincolumbofil part III
         familia FLOREA - nepoteii
         lansare CANDIDATURA la FUNCTIA de PRESEDINTE al FCPR alegeri 2014
         de vorba cu membrii columbofili din MURES
         intalnire pentru unificarea bucurestiului 2013 part 1
         produsele BROCKAMP in ROMANIA
   vizita in Belgia si Olanda februarie - martie 2014
   vizita VEST europeana la BUCURESTI
2-VOLIERA
   interior voliera
3-LOT DE ZBOR
   Sezon extraordinar cu Puii GyoSport 2012 articol aparut pe RRP RO
   Tandem columbofil Burdusel si Florea Sorin inregistrat la Federatia Columbofila Belgiana 2014
4-MATCA
   cel mai scump porumbel din ROMANIA 21400 EURO
   Matca 2012 articol aparut pe pigeons ro
   NOI ACHIZITII 2014 part 1
   NOI ACHIZITII part 1
   NOI ACHIZITII part 10
   NOI ACHIZITII part 11
   NOI ACHIZITII part 12
   NOI ACHIZITII part 13
   NOI ACHIZITII part 14
   NOI ACHIZITII part 15
   Noi ACHIZITII part 16
   NOI ACHIZITII part 17
   NOI ACHIZITII part 18
   NOI ACHIZITII part 2
   NOI ACHIZITII part 3
   NOI ACHIZITII part 4
   NOI ACHIZITII part 5
   NOI ACHIZITII part 6
   NOI ACHIZITII part 7
   NOI ACHIZITII part 8
   NOI ACHIZITII part 9
   VIDEO porumbei MATCA 2014
5-CONTACT-florea ion
   famous pigeons
   NOUL site Team Florea Sorin
   VIDEO

membru din 29 decembrie 2009

intalnire pentru unificarea bucurestiului 2013 part 2

Sorin Florea
Telefon : +40 732 222 201
E-mail : sorinflorea@slavujar.ro

Florea Ion - zis- MAZARE
Tel.: 0740.111.125

www.pigeons.ro

Florea Sorin isi continua cu determinare drumul pentru unificarea BucurestiuluiJoi , 24 octombrie , la initiativa dlui Florea Sorin , a avut loc o noua intalnire columbofila cu subiect principal unificarea Bucurestiului . Este a doua intalnire de acest gen din aceasta toamna. Ca si data trecuta intalnirea a avut loc in cafeneaua dlui Sorin , la invitatia dansului raspunzand pozitiv urmatorii columbofili : Dinca Valentin , Sandu Catalin , Folostina C-tin , Tudor Iulian , Puf Ilie , Giulescu Stefan , Tipeanu Gabriel , Petrica Cocos , Liviu Parvulescu si subsemnatul , Dinu Mihai .
Cel care a deschis oficial aceasta intalnire , a fost gazda noastra , dl Florea Sorin , care a facut o ampla radiografie a sportului columbofil romanesc actual , din toate punctele de vedere , urmarind si scotand in evidenta o multitudine de aspecte care lipsesc sau au fost marginalizate voit in acest sport : Fair-play , relatiile interumane , valorile morale adevarate , cerand tuturor celor prezenti la intalnire buna credinta in realizarea acestui proiect extrem de important pentru sportul columbofil bucurestean si nu numai . A subliniat sincopele care exista la nivelul acestui sport , si a sustinut cu tarie faptul ca aceasta schimbare in bine trebuie sa porneasca de la columbofilul de rand , deoarece doar impreuna putem da acel sens pozitiv de competitie in anii ce vor urma .
A remarcat cu regret absenta nemotivata a dlui Gyany Antonescu – presedintele Gyosport , dl Dinca avand o reactie imediata la aceasta afirmatie spunad ca , daca dl Antonescu nu este convins de importanta acestei actiuni, nu trebuie sa participe intrucat prezenta nu este obligatorie si mai mult decat atat poate exista un impediment in ceea ce priveste situarea sediului Asociatiei pe care o pastoreste in Judetul Ilfov, drept pentru care , este bine sa ne continuam proiectul chiar si in aceste conditii.
In continuare , dl Sorin i-a informat pe toti cei prezenti si despre faptul ca mare parte dintre columbofilii care fac parte din structurile FCPR Bucuresti , si-au anuntat disponibilitatea de a-l sustine in acest demers . Dl Sorin a vorbit direct si concis catre invitatii sai , aceasta fiind cu siguranta prima ocazie cand cei prezenti au inteles adevarata natura umana si caracterul dlui Sorin , aceasta natura umana curata , determinadnu-i pe acestia sa aiba incredere 100 % in dansul si sa puna umarul la acest proiect major , acela de unificare sportiva a Bucurestiului .
In acest moment dl Puf Ilie , a intervenit aducand problema cotizatiilor , care conform siteului FCPR trebuiesc depuse de urgenta pana la data de 25 octombrie , dar si necesitatea stabilirii unei strategii de lucru pentru Bucuresti , in perspectiva alegerilor de la sfarsitul lunii noiembrie .
Legat de afirmatia dlui Puf privind cotizatiile , dl Dinca a intervenit , bine intentionat si mai ales exemplar documentat ca intotdeauna , remarcand cu mare regret faptul ca atat in trecut , cat si in prezent , columbofilul roman traieste intr-o jenanta dezinformare , in sprijinul acestor informatii inmanandu-i dlui Cocos aflat in stanga sa un document spre citire , mai exact contractul de afiliere al Asociatiei Crescatorilor de Porumbei din Bucuresti , la Federatia Crescatorilor de Porumbei din Romania ,contract asumat de Parvulescu Liviu, nedatat si neinregistrat atat la nivelul asociatiei columbofile Bucuresti cat si la nivelul FCPR-ului , desi acest contract a fost depus la Tribunalul Municipiului Bucuresti , pentru pronuntarea unei sentinte. Dl Cocos a citit punctul numarul 6 al contractului , in care scrie foarte clar ca “plata se va efectua anticipat pana la data de 31 decembrie a fiecarui an in lei ” Partea VI , punctul 6.3 . !!!!!!!!. De unde atunci toata aceasta graba anuala dragi columbofili de colectare a cotizatiilor chiar inainte de expozitia nationala ???? Cum sa vedem aceasta “scapare” : ca pe o lipsa crasa de respect fata de columbofilul de rand , scapare sau prostie ???? Prevederea inserata in contract ca obligatie a Asociatiei columbofile afiliata de a cunoaste si respecta statutul FCPR era necesara si pentru FCPR la Cap. V, “Drepturi si obligatiile FCPR pct.5.2. Daca ar fi fost aceasta obligatie de a cunoaste statutul, liderii care compun Comitetul Director al FCPR ar fi stiut ca nu se mai uziteaza sintagma COTIZATIE, CI COTA DE PARTICIPARE, aceasta find APROBATA numai de ADUNAREA GENERALA, adica de noi, cei care, formam impreuna marea masa columbofila !!!!!! Despre imperfectiunile, sincopele, lipsa de coerenta si corelare existente la nivelul Statutului FCPR si nu numai, le vom discuta intr-o alta intalnire speciala.( n.a detalii ample privind aceste aspecte , regasim in interviul acordat de catre dl Dinca Vali , lui Laurentiu Fulga )
Atat dl Puf Ilie cat si dl Parvulescu Liviu , reprezentantii Asociatiei amintite, au recunoscut ca nu au avut cunostiinta pana acum de acest aspect si retoric ne intrebam cat de informati sunt cei peste 200 columbofili care compun Organizatia columbofila mentionata, daca liderii acestora se afla in situatia expusa.
In continuare dl Dinca a facut referire succint la de-a doua problema pusa in discutie de catre dl Puf , si anume alegerile FCPR , si de aceasta data dl Dinca facand referire la acelasi contract mai sus mentionat , dar de aceasta data rugandu-l pe dl Cocos sa ne citeasca punctul 4.2 , litera F , unde se precizeaza urmatoarele : “fiecare asociatie judeteana trebuie sa convoace anual adunari generale ordinare , si o data la 4 ani premergator Conferintei Nationale a FCPR , adunari generale de alegeri ” !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De aici tragem concluzia simpla ca mandatul unui presedinte este de 4 ani , si daca in continuare mergem pe o matematica elementara , rezulta ca alegerile trecute au avut loc in 2009 , iar cele dinaintea lor in 2005 ,etc,etc,etc . DAR daca tinem cont de faptul ca juridic , FCPR -ul actual a luat nastere in mai 2007 , si conform statutului FCPR un mandat de presedinte se intinde pe 4 ani , avem din nou o formula extrem de simpla :

* 2007 + 4 ani = 2011 + 4 ani = 2015 +4 ani = 2019 etc .

Analazind cele discutate pana acum , putem trage usor concluzia ca la nivelul columbofiliei din Romania in ansamblu , exista o crasa dezordine , si mai ales o lipsa totala de respect din partea conducerii actuale fata de : acte normative , statutul federatiei etc . Aceasta dezordine a rezultat din modul gresit (voit de cele mai multe ori ) prin care s-a inteles sa se opereze cu documente oficiale . Un alt exemplu de sfidare al columbofililor de rand , il reprezinta afilierea la FCPR a Asociatiei Danubius Braila , cerere neainregistrata , nedatata , situatie intalnita si la nivelul contractului aferent (o copie a documentului este prezentata mai jos ) .

* Documente Danubius Braila :

Cererea de afiliere la FCPR a Asociatiei Danubius Braila este inregistrata la intrare cu nr 19 pe data de 23.11.2010 , in contextul in care trimiterea prin fax s-a realizat pe data de 14.11.2011 !!!! Din punctul de vedere al dlui Dinca cea mai mare ingrijorare o reprezinta Hotararea nr 1 din 16.11 .2012 , care se refera la Conferinta Nationala ca forma suprema de conducere a federatiei .Tudor Iulian , Sandu Catalin , Tipeanu Gabriel si Stefan Giulescu ;

* Hotararea nr 1 , 16-12-2011 :Oare in 2011 la nivelul FCPR-ului au fost incasate doar 66 de cotizatii ???? 65 mai exact , daca luam in considerare trecerea in nefiinta a regretatului Gatajescu senior ….sau 7000 ??? Coreland datele din aceasta hotarare , rezulta faptul ca doar 39 de asociatii au fost luate in considerare ca fiind afiliate la FCPR , desi in statutul Federatiei , fiind mentionate un numar de 44 de asociatii . Una dintre asociatiile care nu apar in hotararea mai sus mentionata este Asociatia Crescatorilor de Porumbei din Dambovita , asociatie cu care AS Bucuresti a fost fortata de imprejurari sa zboare impreuna , conform spuselor dlui Dinca , si aceasta numai din dorinta AS Bucuresti de a concura in conditii corecte si echitabile de traseu . Celelalte date de o mare gravitate , vor face subiectul unor discutii ulterioare , aceste intalniri in vederea unificarii Bucurestiului urmand a avea loc saptamanal . Este inadmisibil , nedemn si regretabil ca in columbofilie , sa se petreaca asemenea acte regretabile . In contextul celor discutate pana acum , a intervenit si dl Sandu Catalin , care a adus in discutie cel mai negru episod al carierei sale columbofile de pana acum , si anume ratarea unei Olimpiade !!! Sa ne aducem aminte situatia penibila in care a fost pusa Romania , in momentul in care , lotul olimpic al Romaniei , in frunte cu Marius Tunduc nu a ajuns la timp pentru a prezenta porumbeii in cadrul Olimpiadei columbofile de la Dortmund , Germania 2009 . Ca acest lucru s-a intamplat din cauza unei betii de pomina petrecuta cu doar o noapte inainte in drum spre Germania , sau ca au preferat acest lucru stiut fiind in tara faptul ca in acel lot exista si un porumbel cu fise false , nu vom stii cu siguranta niciodata . Ceea ce stim este ca acesti indivizi fara coloana vertebrala pot fi acuzati in acest moment cel putin de rea intentie . Dl Sandu Catalin , ne-a povestit clipele de mare dezamagire prin care a trecut si ne-a adus aminte si de un episod recent , cand dl Florin Suson a ratat locul 1 la Olimpiada categoria maraton (Nitra,Slovacia 2013 ) , datorita aceleiasi incompetente majore aratata de CNS in frunte cu Marius Tunduc . Vorbim de cazuri concrete , triste , cazuri care cu siguranta sunt infinit mai multe . Lumea prefera sa taca din pacate , acel sentiment de libertate si de liber arbitru disparand definitiv din constiinta columbofililor romani . Dl Dinca a intervenit , si a spus ca acest subiect va fi dezbatut amplu intr-o discutie ulterioara . Din nou dl Puf a intervenit si l-a intrebat pe dl Dinca daca este adevarata participarea dansului pentru functia de presedinte al FCPR si daca vede o colaborare constructiva intre dansul si dl Florea Sorin . Dl Dinca ne-a amintit ca a anuntat ca va candida pe orice post pe care candideaza dl Tunduc , si ca in acest moment cunoscandu-l mai bine pe dl Sorin , si realizand ca este o persoana de forta , cu viziuni clare despre viata si columbofilie , a decis pe loc ca este dispus la o colaborare cu dl Sorin , ca renunta la ideea de a candida pentru postul de presedinte al FCPR ,orientandu-se pentru o alta functie, ca de exemplu vicepresedinte, tocmai pentru a-i fi aproape , si al consilia atunci cand este nevoie .
L-am abordat pe dl Dinca , si l-am intrebat daca este de acord sa imi acorde un interviu mai amplu privind problemele actuale ale columbofiliei romane , iar dansul mi-a raspuns afirmativ , amintindu-mi ca deja i-a acordat un interviu colegului meu Fulga Laurentiu ( interviu care a aparut deja ) , dar ca este dispus sa imi acorde un alt interviu pe tema : ” Este FCPR continuatoarea de drept a fostei UFCR , contextul juridic in care s-a facut aceasta trecere , dar si contextul in care a luat nastere actuala FCPR ?.” Pe langa acestea dl Dinca mi-a garantat ca vom vorbi despre articolul 1 , punctul 5 , din statutul federatiei , in care UFCR aflata in moarta cerebrala in 2011 , “preda stafeta afilierii la FCI ” , actualului FCPR , precum si alte aspecte de mare interes . Aceasta deoarece toti columbofilii din Romania , indiferent de organizatia din care fac parte , sa cunoasca in mod corect evolutia din punct de vedere istoric , dar si din punct de vedere legislativ si moral .
Bairla-2
Bairla-2
barila-11
barila-11
h1
h1
h22
h22
hot33
hot33
hot44
hot44
hot-55
hot-55
hot-66
hot-66
hot-77
hot-77
rsz_1picture_001
rsz_1picture_001
rsz_1picture_007
rsz_1picture_007
rsz_1picture_010
rsz_1picture_010


Comentarii album • 0
Acest album nu are incă nici un comentariu.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.